Qui som?

Qui Som

Som el primer centre d’atenció diürna per a la infància amb dificultats psicosocials o sociofamiliars de Catalunya. Des dels començaments de l’entitat l’any 1979, treballem al barri del Raval de Barcelona per respondre de manera global a les necessitats vitals i socials d’infants, joves i les seves famílies en situació de vulnerabilitat social.

Seguint els mateixos principis i valors que van a empènyer a la Sra. Concepció Mata a posar en marxa el Centre Obert Joan Salvador Gavina, creiem que tota persona ha de poder descobrir les seves capacitats independentment de la seva condició social. Tothom té la seva pròpia família, dificultats i experiència, cada persona de la Fundació és única.

En moments com els que estem vivint i donada la situació de precarietat dels menors, agreujada per la crisi, donem resposta a l'emergència social que es manifesta amb casos de malnutrició per defecte, falta d'higiene i deteriorament de la salut. Aquesta situació esta afectant el desenvolupament i creixement dels menors i l'acció de la Fundació, continua sent vigent i necessària, com a proposta per trencar el cercle estructural de la pobresa i contribuir en la millora de la comunitat i el seu entorn.

 

Darrera actualització: 18/10/2013