Fer un donatiu

Els projectes i somnis de la Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina tenen força per a créixer per la il·lusió i l’empenta de tots. La il·lusió la posen els voluntaris que al llarg de tot l’any passen a donar un cop de mà; l’empenta la posen els educadors i els responsables del centre que amb el seu treball constant doten els infants i adolescents de puntals on recolzar-se i créixer; i totes dues coses les han posat totes aquelles persones que s’han vinculat a la nostra entitat i han permès que els somnis es vagin fent realitat.

La teva aportació pot fer realitat oportunitats de futur i cobrir necessitats immediates com:

  • Amb 200 € un jove podrà continuar estudiant.
  • Amb 54 € un infant podrà aprendre a nedar.
  • Amb 130 € un infant podrà participar cinc dies al casal d’estiu.
  • Amb 200 € un infant podrà marxar cinc dies de colònies.

Algunes entitats i empreses ja ens donen suport i ens ajuden a formar una xarxa d’amics cada cop més implicats. Els vols conèixer?

Podeu fer un donatiu omplint aquesta butlleta i enviant-la a la nostra seu, a Barcelona, al carrer Nou de la Rambla, 39-41, baixos, o també podeu fer un ingrés o una transferència al número de compte de:

  • “la Caixa”: ES78 – 2100 – 3063 – 92 – 2200049350

Si feu un donatiu de més de 100 €, heu de fer constar el nom i NIF de la persona donant.

O bé podeu fer-nos un donatiu a través de PayPal


En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de 13 de desembre de 1999, els informem que les dades personals que figuren a la present butlleta quedaran incorporades als fitxers de la Fundació Joan Salvador Gavina, amb la finalitat per a la que se’ns ha facilitat, autoritzant-nos a enviar-li comunicacions de les activitats dutes a terme per la nostra Fundació que puguin ser d’interès. Vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-se per escrit a la Fundació Joan Salvador Gavina, amb domicili al carrer Nou de la Rambla 39-41, 08001 Barcelona.