Una caminada contra la gana

El 29 de maig fa un pas contra la gana. La gana segueix sent el principal problema per a la humanitat. Milions de persones sofreixen malnutrició i gana a tot el món. Per aquesta raó, diumenge que ve 29 de maig, el Programa Mundial d'Aliments (*) de les Nacions Unides juntament amb Unilever organitzen la Caminada contra la Gana. Serem milers de persones en m á s de 70 països caminant tots junts, donant el nostre petit pas en la lluita contra la gana. I tu pots ajudar. Dóna el teu pas!

  • Data: 29 de maig, 10.00h
  • Lloc: Arc de Triomf, Barcelona
  • Recorregut: una agradable i emotiva caminada de 5 Km. per la ciutat de Barcelona. En finalitzar et farem lliurament d'un detall en senyal d'agraïment.
  • Preu inscripció: gratuït. Podràs fer un donatiu voluntari a través de les guardioles situades a la zona de sortida i arribada. Per cada euro recaptat el Programa Mundial d'aliments donará 5 menjars als més necessitats.

Recorda, el proper 29 de maig, amb cada pas que donem, estarem avançant en la lluita contra la gana. I tu pots ajudar. T'esperem. Ajuda'ns a donar a conèixer la Caminada contra la Gana: convida als teus familiars i amics. Cada persona explica. Cada pas avança!

(*) El Programa Mundial d'Aliments és una organització mundial de les Nacions Unides que lluita contra la gana a tot el món. A través del projecte Laser Beam (Raig de Llum) signat amb Unilever, cada nen d'Indonèsia i Bangladesh que acudeix a l'escola rep, com a mínim, un menjar diari. D'aquesta manera es contribueix a eradicar la gana i escolaritzar als més petits 

Una caminada contra la gana
Una caminada contra la gana
Una caminada contra la gana