Pobreses invisibles a la Infància

Amb el títol “Pobreses invisibles en la infància: un risc per les seves oportunitats” es celebrarà, els propers 27 i 28 d'octubre al CaixaFòrum de Barcelona, el 15è Fòrum FEDAIA. La FEDAIA (Federació d'Entitats d'Atenció i d'Educació a la Infància i a l'adolescència) és una entitat sense ànim de lucre que agrupa a la major part de les entitats d'iniciativa social d'arreu de Catalunya.

La pobresa infantil, és un dels temes que més s'ha treballat des de la FEDAIA aquests darrers anys. El treball de lluita i sensibilitazació que es fa des de l'entitat és materialitzarà en la quinzena edició del seu fòrum de formació sobre "Pobreses invisibles en la infància". Després de la feina inciada en motiu de la celebració durant el 2010 de l’Any Europeu de lluita contra la pobresa i l’exclusió social amb les campanyes “Acabem amb la pobresa infantil. Ara!” i, potser la de més repercussió social, “Que els infants no paguin la crisi: Combatre la pobresa infantil és feina de tots”, serà encertat i adhient trobar un espai on reflexionar i aprofundir sobre les mancances educatives, afectives, socials i familiars que afecten als infants en situació de risc a les nostres ciutats i pobles.

Les inscripcions ja estan obertes i en el decurs d'aquesta setmana es presenterà el programa concret i les ponències i grups de treball. Per a informació més detallada us podeu connectar al seu web o descarregar-vos el díptic.