Entre tots farem "UnCopDeMà"

El dia 20 de març, al Parc d’Atracccions del Tibidabo, es celebra la  segona edició de la festa solidària Uncopdemà. La festa neix al marc de l’acció social que fa el parc d’atraccions per donar a conèixer la tasca que realitzen entitats no lucratives amb accions locals i d’arreu del món. L’acte, organitzat per la Fundación Real Dreams, l’Ajuntament de Barcelona i el Tibidabo, ha escollit la nostra Fundació, entre d’altres, per posar un estand i donar a conèixer la nostra acció social alhora que col·laborem, també, en la campanya solidària i de sensibilització.

Uncopdemà pretén sensibilitzar les famílies de Barcelona sobre l’existència d’una altra realitat social infantil. Es vol mostrar la tasca realitzada per entitats no lucratives en  favor d’infants i joves de la nostra ciutat i del món que pateixen necessitats.

És una oportunitat per explicar què fem a la Fundació i fer-ho en un ambient festiu, de forma molt didàctica i, per damunt de tot, fent que la gent s’ho passi bé, que gaudeixin amb les moltes sorpreses que els esperen.

En aquesta edició de 2011, hi participen també entitats com ECOM, Acción Contra el Hambre, Sonrisas de Bombay, Pallassos sense fronteres, Contes pel món, El somni dels nens, Fundació Jubert Figueras i Fundació Adana. És una bona ocasió per conèixer-les. Durant tot el dia hi haurà instal·lades al parc d’atraccions unes carpes amb informació i tallers de sensibilització de les entitats participants. Des de la nostra fundació oferirem un taller de titelles amb personatges d’arreu del món.

Els assistents al parc podran col·laborar amb la festa "Uncopdemà" adquirint els guants vermells solidaris per valor de 6 euros. Aquest valor es descomptarà després del preu de l'entrada i a més, als infants menors de 8 anys se'ls descomptaran 3 euros extres i als adults i als nens i nenes majors de 8 anys se'ls aplicarà una descompte extra de 4 aeuros sobre el preu final de l'entrada.

Com veieu, es prepara un dia carregat d’activitats festives amb un rerefons solidari que esperem sigui de gaudi de petits i grans. Us hi esperem!!