Campanya de Nadal 2015

Una vegada més us demanem que ens ajudeu. S’acosta el temps de la solidaritat per excel·lència tot i que voldríem que la solidaritat estigués present tot l’any. Ens agradaria il·lusionar-te i que amb la teva col·laboració, puguis fer possible la il·lusió d’infants i joves de la Fundació Joan Salvador Gavina.

Totes les famílies volen el millor per als seus fills: seguretat, felicitat i futur. Però molts infants juguen amb desavantatge des del moment del seu naixement. Neixen en barris insegurs, viuen en pisos compartits amb moltes altres persones i sense intimitat, no mengen bé, i l’accés als estudis se’ls complica quan finalitza l’educació obligatòria. Segons l’UNICEF, el 32,9 % dels infants a Catalunya viuen en situació de pobresa, això són més de 480.000 nens i nenes. El bilió d’infants que s’estima viuen en la pobresa a tot el món és alarmant, però us parlem de nens i nenes que viuen a la nostra mateixa ciutat, a pocs carrers de casa teva.

L’estat del benestar, esquinçat per la crisi i per anys d’abús, no ha donat les mateixes oportunitats a tothom. Aquí al Raval, fa més de 35 anys que treballem per tal de minimitzar i eradicar situacions d’injustícia que envolten el dia a dia de moltes de les famílies del barri. Ens hem proposat oferir educació i eines a infants i famílies per tal que puguin aprendre a volar més alt i convertir-se en protagonistes de la seva pròpia història, oferir-los ajuda i acompanyament per tal que les dificultats no esdevinguin barreres i puguin trencar amb el cercle de la pobresa.

La societat, a vegades, sembla que reparteix les cartes i algunes estan marcades. Ajuda’ns a trencar amb aquesta situació. Les evidències demostren que invertir en els infants i fer-ho des del seguiment integral i la prevenció converteix les seves precàries vides en històries de superació.

Col·labora i fes que els infants, adolescents i joves del Gavina puguin arribar a volar tan alt com ells desitgin.

Fes el teu donatiu

Materials de difusió de la campanya

Amb el suport i col·laboració de

Fundació Pere Tarres Obra Social "la Caixa"